7 februarie 2009

cum faci bani in vreme de criza?

am participat iei la Vata de Jos la adunarea generala a municipiilor din Romania. toate oficialitatile importantante ale acestei tari au fost prezente, acolo, in frunte cu primul ministru. Interesant insa ce-i durea pe primari si ce a a aparut in presa ca urmare a declaratiilor facute de dan nica:
pentru ca presa duduie de contractul cu steerling si captura ce cocaina, am sa ma opresc doar asupra unui aspect pe care il pot sintetiza in cateva cuvinte: VIIIINE VREMEA SPAGII! din nou. legislatia achizitiilor publice se va modifica  din nou astfel incat o serie de institutii boicot vor disparea gen CNSC, procedura se va desfasura mai repede (slava Domnului) dar, atentie, dar nu va mai fi obligatoriu sa faci licitatie deschisa. se va putea merge pe licitatii inchise, din cauza ... CRIZEI.
Si uite asa cu acte in regula trebuie sa ne facem prieteni in randul celor care dupa experienta de ieri pot spune ca nu au respect nici pentru cetatean nici pentru sponsor ci doar pentru ierrahia care inspira frica.
Puteti sa va dati seama de cine e vorba? 


Un comentariu:

  1. Se pare ca nu sunt singurul care vede lucrurile astfel:


    Isarescu:Etapele birocratice pentru banii UE trebuie respectate, altfel "coruptia poate sa explodeze"
    Ziarul Financiar 06.03.2009
    Accesarea fondurilor europene trebuie sa parcurga toate etapele birocratice, pentru ca altfel "coruptia poate sa explodeze, ca la orice distribuire de fonduri publice", a declarat, vineri, la Brasov, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, citat de Mediafax.

    "Vreau sa transmit un mesaj tuturor, anume ca acesti bani nu sunt parasutati, iar etapele birocratice care trebuie parcurse, chiar daca sunt laborioase, trebuie respectate. Daca aceste trepte birocratice nu sunt respectate, coruptia poate sa explodeze, ca la orice distribuire de fonduri publice. Cu alte cuvinte, alternativa la birocratiea europeana este proiectul. Nu avem sanse in perioada urmatoare sa asistam la reducerea gradului de birocratizare in vederea accesarii de fonduri comunitare si singura noastra sansa este formarea unei capacitati administrative de absortie si asta e foarte greu de realizat", a afirmat Isarescu la o conferinta organizata de Institutul Bancar Roman.

    http://www.zf.ro/zf-24/isarescu-etapele-birocratice-pentru-banii-ue-trebuie-respectate-altfel-coruptia-poate-sa-explodeze-4026895/

    RăspundețiȘtergere